top of page

CARB RANGE BOILIE

fejlec_HighCrab.jpg

A szénhidrátos bojlik összetéttele eltér a megszokott hallisztalapú bojliktól!
Mivel a nagyobb testű pontyoknak magas a szénhidrát igényük, ezért az ilyen típusú csalik eredményesebbek kapitális halakra.
Túlhorgászott vízeken is eredményes lehet, mivel ott már az óvatosabb, nagyobb testű halak nem veszik fel a klasszikus hallisztes bojlikat.
Egész évben használható, csak a beetetett mennyiséget kell változtatni a vízhőfok változásával. Hidegebb vízben kevesebb mennyiséget etessünk, melegedő vízben pedig emeljük az adagokat.
A magas szénhidráttartalmú összetevőket teljes értékű, könnyen emészthető fehérjehordozókkal társítottuk a tökéletes hatás érdekében. A magas tápértékű liszteket aminosavakkal, vitaminokkal és étvágyfokozóval egészítettük ki. Törpeharcsás vízeken jobban ki tudjuk kerülni a törpeharcsa kapásokat, mivel kevésbé szeretik az ilyen összetételű bojlikat.
Olyan ízesitésekkel kerül forgalomba, amely a pontyok számára jól beazonosithatóak, ezért iszapos talajon is könnyen megtalálják a nagypontyok. Sima, kemény külső felülete miatt könnyen dobócsövezhető. Pontyok mellett amúrhorgászatra is kiváló. Három ízesítésben kapható: Csípős barack, Tigrismogyoró, Édes kukorica.

ELÉRHETŐ ÍZEK ÉS MÉRETEK

Chili-Peach 
SP022058

Kiszerelés: 800 g
Méret: 20 mm

Lista ár: 3.990 Ft

Tigernut

SP022059

Sweet Corn

SP022060

bottom of page