top of page
Keresés

TÉLAPÓ KUPA

Sziasztok!

Tegnap részt vettem a 2021es évnek számomra utolsó versenyén, amit végül sikerült megnyernem.🥇

De mi is történt? A Villantó horgásztavon volt megrendezve egy páros illetve egyéni verseny is. Télapó kupaként futott az esemény aminek az egyéni versenye a kis versenytavon volt megrendezve. Brutális szélvihar tombolt egész nap, így túl sok kedvem nem volt sem a fotózáshoz sem a pecához, de ha már jelentkeztem, nem volt más választás. 🤷‍♂️😉💪

A pecáról pár gondolat; Az elején nagyon szenvedtem kis horoggal próbalkoztam 16-14-12es méretben, de be kellett látnom hogy a 6. vesztett halam után muszáj leszek durvítani. A 13mas helyen a verseny felénél már 5 pontynál tartottak amikor nekem még nem volt semmim. Mivel kis távon nem találtam a halakat így a 420as botok kerültek elő, főként a #Nevis Pellet Carp Feeder 420xh változata, közepes medium spiccel mivel így lágy a bot első része, de meg volt a kellő gerinc ahhoz hogy megdobjam az oldalszélben is a 100-110 métert. Felkerült a Gamakatsunak a 10es A1 Strong Carp horga és ezután megmaradtak a halak. 👌😎Kajában a multheti pálinkával itatott 2mmes method pellet halibutos verziója maradt, kevés 2mmes redhalibuttal dúsítva, illetve ami még remekül muzsikált és fontosnak éreztem a poros kaja. Ami Marcipános Groundbait plusz Black Mixture keveréke volt. Csalinak sok variálás után a citrom narancs Colorball Upters 7mmes változata működött a legjobban.

A kajákat nedvesebbre kevertem, egyrészt a szeles idő, másrészt a lendületes dobást és a bányató mélységét is ki kellett hogy bírja. A kosárnál alul pellet, középen a csali, kupaknak a poros kaja, és a tetejére Fluo Spray került.

A verseny végére sikerült behozni a lemaradást, és az utolsó 5 percben lefújás elött jött meg a 7. Pontyom ami végül az én javamra döntötte el a versenyt, és a 17 kg feletti fogásommal sikerült elhozni az abszolút első helyet az egyéni versenyen.

Így azért elégedetten zártam az évet sikerült még egy Tó 1-et összehozni ebben a brutális szélben is. 🥇 Köszönöm szépen az egész éves támogatást a Stég Product-nak, a #TLKhorgászáruháznak

Az évnek még nincs vége, lesz még peca, de versenyeket már csak jövőre folytatjuk.

20 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page