Facebook.
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

bojlizas.hu
Termék részletek


Carp Expert Horogbefordító Hajlított Zöld

Carp Expert Horogbefordító Hajlított Zöld
365 Ft
Kiszerelés: 8db/csomag
 • Bojlis-, és feeder horgászok körében egyre népszerűbb a horogbefordító, most nézzük meg hogy miért!  - Mert használatával lényegesen nagyobb a megakasztott és szákba terelt halak száma, a következő okból kifolyólag:
  A táplálék után kutató hal, esetünkben leggyakrabban a ponty úgy táplálkozik, hogy táplálékát többször beszívja és kifújja. Hagyományos bojlis szerelékek esetében könnyen megteheti ezt a csalival és vele együtt a horoggal, mert nem volt olyan kisegítő eszközünk, ami a horgot kifújás közben a hal szájába fordítsa.

  - Mert többször felhasználható, ha le akarjuk cserélni horgunkat, csak húzzuk le a befordítót a szárról, kössünk egy új horgot, majd húzzuk vissza a szárra.

  - Nem kell többé zsugorcsövekkel trükköznünk, mely sokszor megsérthette előkénket is.


  Felkötéskor elsőként húzzuk az előkénkre, majd csomómentesen kössük fel a kiválasztott horgot, ezután pedig húzzuk a horog szárára oly módon, hogy az ívelt része a horog öblével szemben álljon.
  A csomag tartalma 8 darab minőségi horogbefordító.  Népszerű bojlis horgászok alkalmazzák sikerrel, miért ne válna be önnek is!